Om oss

Kreativa kompisar

Vi har mött varandra, jobbat ihop, kläckt idéer tillsammans, skrattat högt, fnissat förtjust, rynkat våra pannor och höjt många ögonbryn. Ibland har vi skapat stort, ibland smått. Bra har det i alla fall blivit.

Det är mycket som vi väver in i begreppet ”kreativ kompis”. Vi kan bidra med kunskap, kommunikation, kvalitet, koll, kontakter och…eh…kulighet. Att ha kul!

Vi-känslan är viktig. Den hittar vi fram till genom ett nära och öppenhjärtigt samarbete. Förtroende och lojalitet måste till för att nå ända fram. Sedan är det ju som i alla relationer. Man måste visa, göra, uppleva, skratta, ifrågasätta, beundra och begrunda för att gå vidare. Först lära känna varandra och sedan underhålla vänskapen. Sedan sitter den där. Tilliten. Och kreativiteten. Och kompisskapet. I en skön mix som gör att vi tillsammans skapar bra effektiv reklam.

”Det handlar inte bara om reklam, det handlar mer om vad man gör.
Hos alla företag sker det varje dag en rad aktiviteter. Man kanske köper, säljer, anställer, avskedar, utvecklar, planerar, tillverkar, underhåller och städar.”

Man marknadsför sina varor eller tjänster genom säljare, webb, annonsering och andra mediakanaler. Genom allt man gör profilerar sig företaget gentemot sina olika målgrupper. Vad de sedan uppfattar är företagets image.
En effektiv kommunikation förutsätter därför att hela verksamheten utvecklas med fokus på varumärket och den centrala idé som varumärket symboliserar.

”Liten byrå på landet – är det bra eller? Klart att det är bra. Vi känner själva att vi befinner oss ”mitt i smeten” med kunder över hela landet.”

Vi har inget emot att resa långt geografiskt. Den intressanta och roliga resan är ju den vi gör tillsammans med våra kunder under arbetets gång. Den från nuläge till förändrad upplevelse.
Vi är en liten byrå med stora resurser, stort kunnande och stort engagemang inom reklam och marknadsföring. Vi är få, men hjälper många. Och har kul på vägen.