Archives

Business Region Skaraborg

Vi gillar Skaraborg och brinner för tillväxt därför är vi grymt stolta över att ha tagit fram hela Business Region Skaraborgs profil, huvudbudskap och sajt samt att skapa närvaro bland annat på digitala kanaler. Är du intresserad av att veta vad de gör – kolla in deras sajt på www.businessregionskaraborg.se

Hemsida – SA Möbler

SA Möbler AB utvecklar, tillverkar och marknadsför kontorsmöbler designade av utvalda arkitekter och formgivare från hela Europa.

När vi fick i uppdrag att designa deras webbplats kändes det självklart att göra den modern, funktionell och attraktiv. Mer ”Less is more” än att plocka med så mycket som möjligt på varje sida. Helt enkelt leverera den information som en besökare söker, eller den information man vill att en besökare ska ta del av. På kort tid och utan distraktion. Har man så snygga produkter och fina referenser som SA Möbler har ska det vara fokus på dem, eller hur? Så fick det bli.

Önskar någon ta del av en viktig pressrelease, ladda ner produktblad, läsa om senaste nytt eller se vilka formgivare som är knutna till företaget går det också såklart!

BESÖK SA MÖBLERS HEMSIDA

Hemsida – Arcus

Arcus vägleder, utvecklar och matchar arbetssökande mot jobb och utbildning.

De erbjuder förberedande utbildningar, motivationsskapande aktiviteter och individuell vägledning.

Arcus är latin och betyder ”bro” eller ”brygga”. Det är just det företagets kunniga medarbetare som finns på omkring 60-talet orter i Sverige gör – bygger broar mot framtiden. Broar från arbetslöshet till arbete. Från en kultur till en annan. Från outbildad till bildad. Från otrygghet till en stabil tillvaro.

Ska man bygga broar med och för människor är det viktigt att nå ut till dem. Därför skapade vi en informativ, lättnavigerad och responsiv webbplats med uppfräschad design. Kika gärna!

BESÖK HEMSIDAN FÖR ARCUS

Hemsida Kajutan Pensionat

Kajutan är ett personligt och hemtrevligt pensionat med tillhörande restaurang i idylliska Sjötorp där Göta kanal möter Vänern. Ett litet kustparadis fast en bra bit in i landet!

Vi skapade en hemsida som lyfter fram storheten hos det lilla familjära pensionatet. Inbjudande och lättnavigerat. Inspirerande text och bilder. Lite fint väder på det så stod gästerna i kö för att njuta av god mat och sjönära boende i det vackra röda huset med utsikt över kanalen!

Besök Kajutans hemsida

Hemsida Karstorps Hotell & Konferens

Webbsidan är en viktig del när ett företag bygger sitt varumärke. Vissa menar att en snygg webbsida är detsamma som en framgångsrik webbsida. Men sanningen är faktiskt att det krävs mer än så om webbplatsen ska fungera som ett effektivt affärsverktyg. Då behöver man ha koll på företagets behov och krav innan designen tas fram. Designen får sedan gärna gå hand i hand med ett genomarbetat koncept och förstärkande copy.

Karstorp är en mötesplats som passar alla. Miljön är fantastisk, maten suveränt god, rummen inbjudande och servicen håller hög klass. Håll med om att det känns när du besöker deras webbsida!

Besök Karstorps hemsida

Hemsida Blomberg Säteri

Allt kött som Blomberg Säteri säljer kommer från djur som är ekologiskt uppfödda hos dem på gården. Med lång erfarenhet som Kravuppfödare vet de hur djuren ska tas om hand för att ge maximal kvalitet på köttet. Miljön, fodret och att djuren mår bra är av stor betydelse.

Factum fick i uppdrag att bygga varumärket Blomberg Säteri och lansera deras fina hängmörade kött.

Webbsidan är en av flera viktiga verktyg i varumärkesarbetet. Där finns inte bara deras kött med för Blomberg är så mycket mer än köttet de producerar. Kika så förstår du!

Besök Blombergs hemsida